Vad kostar frakten?

Jag ska lägga en order och det står "Fraktpris efter order" på produkten, vad betyder det? Hur vet jag hur mycket frakten kostar?
Jenny

Kommentarer

  • Våra produkter skiljer sig mycket från varandra när det gäller storlek och vikt, och därför kan vi inte ha ett och samma fraktpris på alla beställningar.

    Generellt fungerar det såhär: Om du köper en mindre sak, till exempel ett grindlås eller små detaljer, så skickar vi fraktfritt om du handlar för mer än 2000 kr. Annars kostar frakten 200 kr.

    Om du köper större saker, eller specialbeställda varor, får du betala den faktiska fraktkostnaden. Då är produkten märkt med ”Frakt efter order” och det betyder att vi räknar ut precis vad en sändning med ditt mått och din vikt kostar till just ditt postnummer. Sedan meddelar vi dig, och du kan ta ställning till om du vill att vi skickar din order eller om du vill avhämta själv eller avboka den.

    Vissa saker som vi säljer mycket av, och har extra bra fraktpriser på, skickar vi fraktfritt till dig. Då står det också ”Alltid fri frakt” som fraktvillkor på produkten.
    Jenny

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.